Kunci Gitar dan Lirik Lagu Guyon Waton-Ora Masalah

C G
Kowe pernah ono
Am Em
ning atiku
F G
janji ora bakal
C
ninggalke aku
Dm G
saiki kowe lungo
C G Am
mblenjani janjimu
Dm
ninggalke loro ning
G
njero dodo

C G
Ora Masalah

C G
Lambemu sing lamis
Am Em
gawe atiku keiris
F G
ra bakal aku nangis
C
mergo

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Not Angka Pianika Andmesh-Cinta Luar Biasa

Not Angka Pianika DJ Lay Lay

Not Angka Pianika Anji-Menunggu Kamu