Kunci Gitar dan Lirik Lagu Denny Caknan-Sugeng Dalu

G
sugeng dalu
Am D G
Ati seng biyen tau ngelarani
Am C
Wes suwe we ra rene
D
We lungo mung masalah sepele
G D
We golek liane...

G
Tambah loro..
Am D G
Yakin we teko nambahi sengsoro
Am C
Ngrusak tatanan ati
Seng wes pengen lali
D G
Karo gedhe duwure

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Not Angka Pianika Andmesh-Cinta Luar Biasa

Not Angka Pianika Anji-Menunggu Kamu

Not Angka Pianika Alan Walker-Different World